Miura Roda Stjuarta je prava lepotica od milion evra

Šarmu jednog od najlepših Lamborghinija u istorij svojevremeno nije odoleo ni čuveni britanski roker. Njegov nekadašnji automobil biće ponuđen na prodaju na aukciji, a očekuje se da će dostići cenu od oko milion evra.

Pošaljite komentar
  1. @Bobo

    Skolski si primer ne znanja u uzivanju. Kapiram da bi uzeo jos jedan najnoviji Suzuki GSX i neke skupe patike i ti bi u tvojoj glavi bio najveci baja na svetu.
    Nemas ti pojma sta se zove uzivanje i hedonizam.
    (krokodil, 25. oktobar 2016 17:47)

    # Link komentara

  2. Čak i da nije svega što su mnogi već pomenuli (dizajn, performanse itd), radi se o prvom autu koji je imao srednje postavljen motor - dakle, Miura je zapravo preteča svih današnjih superautomobila, važan deo istorije.

    A za sve one koji maštaju šta bi sve kupili za te pare - onaj ko ima novca da se nadmeće na aukciji za ovakav automobil, odavno živi u vili od par miliona, ima ergelu kola, jahtu, put oko sveta mu nije problem itd itd. :-)
    (S70, 25. oktobar 2016 17:21)

    # Link komentara

  3. Divan auto, fantasticno skladnih linija i imao je, pogotovo za to vreme, fantasticne performanse. Jedan od 'vecnih' dizajna, koji je uvek lep, izbalansiran i nikad nece zastariti. To je ono pravo, a ne ovo sto rade Nemacke i Japanske copy-paste masinerije vec decenijama. Za mene je odavno jasna jedna stvar: Samo Italijani imaju smek, a nesto malo i ostali, u jako retkim slucajevima.
    Ovo vredi sacuvati. Deo istorije i tradicije.
    Ovima sto bi (da imaju pare) radije imali za te pare stanove i neke druge automobile zelim sve najbolje u zivotu... I da komentarisu neke druge vesti, a ne ove o 'neprocenjivim biserima' auto industrije. Ovo su ikone!

    Iz zemlje lala, uvek Vas,
    (Dobro, 25. oktobar 2016 14:53)

    # Link komentara

  4. ...мало историје...Мијура је настала да би засенила Ферари ГТО...резултат је ствар перцепције...фанови Ферарија се не слажу са фановима Ламба и обрнуто...али без лажне полемике,једноставно БИСЕР ауто индустрије...
     (е,па да..., 25. oktobar 2016 14:36)

    # Link komentara

  5. Jedan od najvrednijih klasika. Po nekim stručnim magazinima proglašavan za najlepši na svetu. U vreme kada je predstavljen bio je najbrži serijski automobil. Za njega je vezano mnogo anegdota a interesantna je jedna sa predstavljanja kada su novinari pitali ponosnog direktira i vlasnika Lamborghinija gde počinje crveno područije na obrtomeru kada nije obeleženo? Odgovor je bio tamo gde prestaje vaša hrabrost. Pomalo mi je žao onih koji ovaj automobil po performansama udobnosti i sigurnost iporede s modernim automobilima
    (sim, 25. oktobar 2016 12:28)

    # Link komentara

  6. što volim ove što se javljaju i kupovali bi štošta za te pare... apartman na Kopu i moru, pretpostavljam crnogorskom? T prave vrednosti ne vide i da im stave pod nos...
     (karma, 25. oktobar 2016 12:20)

    # Link komentara

  7. Pre bih za te pare kupio npr. Ferrari California ili Lamborghini Aventador za jedno 300 000, a ovo sto ostane nekoliko stanova i lokala za izdavanje, apartman na Kopu i na moru, proputovao ceo svet 3 puta uzduz i popreko, i jos castio raju iz kraja! Toliko...
    (Bobo, 25. oktobar 2016 11:48)

    # Link komentara

  8. Jedan od retkih automobila koji u sebi ima tu mesavinu klasicnog i modernog dizajna, prelep zaista!
     (Kol, 24. oktobar 2016 19:52)

    # Link komentara

  9. Ovako treba da izgleda pravi automobil. Nizak, ne baš puno udoban, brz, bučan i ostavlja fleke ulja iza sebe, naročito na mestima gde je bio parkiran. A ne ovi današnji kojima eventualno može akumulator da iscuri... :)
    (Paul Kersey, 24. oktobar 2016 16:23)

    Grešiš, on ne ostavlja fleke ulja iza sebe, nego kao i svaki alfa mužjak, samo obeležava svoju teritoriju! ;-)
    (Kapetan Ahab, 24. oktobar 2016 17:12)

    # Link komentara

  10. Ide ovo preko 2 miliona jer se na nekim sajtovima polovnih automobila prodaju za 1 - 1.5 miliona.
     (živčan_neki_lik, 24. oktobar 2016 16:26)

    # Link komentara

  11. Ovako treba da izgleda pravi automobil. Nizak, ne baš puno udoban, brz, bučan i ostavlja fleke ulja iza sebe, naročito na mestima gde je bio parkiran. A ne ovi današnji kojima eventualno može akumulator da iscuri... :)
    (Paul Kersey, 24. oktobar 2016 16:23)

    # Link komentara

  12. Fantastičan automobil,ali ova pandursko plava mu ne leži nikako.
    (IQ, 24. oktobar 2016 15:49)

    # Link komentara

  13. Zaista je lep i elegantan ali bilo koji automobil od 100.000e je bolji a i sigurniji od ovog ovakvi automobili su za muzej da im se ljudi dive vlasnici ih verovatno i voze retko ili uopšte ne voze već drže u garaži.
     (Nebojša, 24. oktobar 2016 15:38)

    # Link komentara

  14. Njen dizajn i dan danas ostavlja bez teksta..
     (Marko, 24. oktobar 2016 15:33)

    # Link komentara