Met Leblank hoće da napusti Top Gear?

Novi tim koji vodi kultnu emisiju Top Gear bi mogao da se raspadne brže nego što je bilo ko pretpostavljao - britanski tabloid "San" tvrdi da je Met Leblank zapretio produkciji da će napustiti šou ukoliko Kris Evans ostane voditelj.

Pošaljite komentar
  1. Zašto lepo ne ugase emisiju?
     (Luka, 2. jul 2016 23:40)

    # Link komentara

  2. Da su doveli još Rosa i Čendlera, možda bi i bila gledana
     (Sky, 28. jun 2016 09:43)

    # Link komentara

  3. Dao sam im šansu i bio "open minded", ali ovo jednostavno ne valja. Deluju jako izveštačeno.
     (Miloš, 27. jun 2016 15:48)

    # Link komentara

  4. Odgledao sve epizode tekuceg serijala, i ukratko - bleda kopija.
    Da elaboriram, produkcijski emisija je i dalje na vrhunskom nivou kako se to ocekuje od BBC-a. Dakle novac ulozen u kameru, kvalitet fotografije, postprodukciju, uglovi snimanja....sve je to vrhunsko i jos pola koraka bolje od prosle sezone.
    Medjutim, voditelji su bleda kpija poznatije trojke.
    Bukvalno u svemu pokusavaju da ih imitiraju, od nekog kvazi humora, do vec dosadnog kreveljenja "ohhhhooooo".
    Ni Kris ni Mat s enisu proslavili, iz aviona se vidi da medju ekipom nema hemije, nema onako duhovitih i zanimljivih metaofra kakve je samo Klarkson znao da smisli, nema kvazi naucnih objasnjenja karakteristicnih za Meja.

    Hemija u ekipi je nesto sto ne mozete kupiti, pogotovo ako je ona razvijana godinama, i to se i te kako oseca u ovoj sezoni. Nema improvizacije, duhovitih dosetki, sve je samo gluma sa unapred pripremljenim scenarijom.

    Ako smanjite ton, verovatno ce te i dalje uzivati u Top Gear-u, i nemojte ga uporedivate sa proslim serijalima, to vise nije to.

    Ostaje da se vidi da li ce Amazon ponuditi nesto bolje sa originalnom ekipom, plasim se da mozda produkcijski nece biti na nivou BBC-a.
    (analiticar amater, 27. jun 2016 15:40)

    # Link komentara

  5. Ko li je nastavio to da gleda
    (nbgdeki, 27. jun 2016 12:05)

    # Link komentara

  6. Ha ha to se jos pusta na tv i to neko gleda? Cim su ona 3 napustila to je prestao da bude Top Gear, ovo sad je neki BBC dokumentarac, koji su inace odlicni ali ovaj je tesko s....!
     (Kol, 27. jun 2016 11:01)

    # Link komentara