FIAT 500L Trekking postaje Cross / FOTO

FIAT je pored standardne verzije modela 500L restilizovao i poluterenski 500L Trekking, koji je dobio i novu oznaku – Cross.

Podeli

Pročitajte više i redizajniranom modelu FIAT 500L

Kao i regularni 500L i ovaj automobil je najviše stilskih promena pretrpeo na prednjem i zadnjem delu, pre svega na branicma.

Zahvaljujući novom dizajnu prednjeg branika, koji je sada istureniji sa naglašenim zaštitnim elementima na svom donhjem delu, ali i novoj maski hladnjaka, FIAT 500L Cross ima agresivniju pojavu nego odlazeći Trekking.

FIAT 500L Cross: Dimenzije (dužina/širina/visina): 4,28/1,80/1,68 m. Međuosovinsko rastojanje: 2,61 m
FIAT 500L Cross: Dimenzije (dužina/širina/visina): 4,28/1,80/1,68 m. Međuosovinsko rastojanje: 2,61 m

To je sada vozilo sa krosover izgledom i novim, dvobojnim 17 inčnim alu felnama.

Odstojanje od tla je povećano za 25 mm, a automobil poseduje i komandu za izbor režima vožnje - postoje tri različita moda, u zavisnosti od stila vožnje i uslova na putu: Normal, Traction+ i Gravity Control.

Režim Normal je podrazumevani način rada koji pruža udobnu, bezbednu vožnju u uobičajenim voznim uslovima.

Mod Traction+, koji se može aktivirati pri brzinama nižim od 30 km/h, pomaže prilikom pokretanja vozila na površinama klizavim usled prisustva snega, leda ili blata i omogućava optimalnu raspodelu obrtnog momenta preko prednje osovine, blokirajući točak koji se u manjoj meri oslanja na tlo, te prenoseći obrtni momenat na točak sa boljim prijanjanjem.

Funkcija Gravity Control održava konstantnu brzinu prilikom kretanja niz strme padine, i može da se uključi kada je funkcija Traction+ aktivna. Izabrani režim rada prikazuje se na TFT ekranu na instrument tabli.

.

.

.

.

.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 12 idi na stranu