BMW na sajmu automobila nastupa sa 30 vozila / FOTO

Na 53. međunarodnom salonu automobila u Beogradu, BMW Srbija se prvi put predstavlja publici u posebnoj Hali 2A, gde je na prostoru od 2.900 kvadratnih metara izloženo čak 30 vozila - kompletna gama BMW i MINI modela za naše tržište.

Podeli
Hibrdidni sportski BMW i8 i električni i3
Hibrdidni sportski BMW i8 i električni i3

Na ovogodišnjem auto-salonu premijerno je prikazan segment vozila na električni i hibridni pogon - BMW i3 i BMW i8, koji se po svim karakteristikama razlikuju od bilo kog drugog BMW-a.

BMW i3
BMW i3

Prema aktuelnim procenama auto-industrije, električna vozila predstavljaju najbrže rastući segment, sa najizvesnijom perspektivom.

Globalni plan BMW-a je da do 2020. godine svaki BMW model u gami postoji i u hibridnoj ili električnoj varijanti.

BMW i3
BMW i3

"Mi smo prvi premijum brend na tržištu Srbije koji uvozi električna vozila. Za ovaj segment smo se temeljno pripremali zajedno sa svojim ino partnerom – BMW A.G., jer želimo da inovacije vrhunskih tehnologija budu svakodnevica u našoj zemlji kao što su već u regionu", izjavila je Aleksandra Đurđević, direktor kompanije Delta Motors.

BMW Serije 5
BMW Serije 5

Pored električnih premijera, posetioci salona mogu da vide i najveću zvezdu ove hale - sedmu generaciju BMW-a Serije 5.

"Novi BMW Serije 5 Sedan poseduje sve neophodno da nastavi uspeh koji su ostvarili njegovi predhodnici. Prvih šest generacija ovog vozila prodato je u preko 7,6 miliona primeraka", rekla je Heike Pfeil, regionalni menadžer kompanije BMW za tržišta Afrike, Kariba i Istočne Evro

Rolls Royce Ghost
Rolls Royce Ghost

Odmah nakon premijere na sajmu automobila u Ženevi, u Beograd su stigli i restilizovani BMW modeli Serije 4, Gran Coupe i Cabrio, kao i poseban gost, po prvi put u Srbiji - superluksuzni Rolls Royce Ghost.

Rolls Royce Ghost
Rolls Royce Ghost

Poseban deo BMW hale rezervisan je za ljubitelje BMW M i M performance modela - izloženi su BMW M6, M550xi i M2 Coupe.

Delta Motors je publiku upoznao i sa ekskluzivnim modelom Serije 7 Mont Blanc edicije, u individualnom paketu opreme. Ovaj model predstavlja jedan od 100 primeraka u svetu.

BMW M2
BMW M2

MINI automobili zauzimaju poseban deo BMW hale.

Na centralnoj poziciji je MINI Countryman, koji je značajno veći i prostraniji od svog prethodnika. Izloženi su i MINI Cabrio, najatraktivniji model među ljubiteljima MINI brenda, kao i John Cooper Works hečbek, najsnažniji predstavnik game.

Komercijalne zvezde sa sajamskim akcijama ove godine su BMW serije 1, 3, x3 i MINI hečbek sa popustima i do 20% i kamatnim stopama za BMW finasiranje i do 1%.

MINI Countryman
MINI Countryman

Pored automobila, BMW na Beogradskom sajmu izlaže i motocikle. Na Motopassion izložbi, u Hali 9 predstavljeni su novi modeli motocikala BMW S 1000 R, R 1200 GS Rally i Exclusive, kao i R Nine T Scrambler.

Više fotografija sa BMW štanda pogledajte u našoj Galeriji.

Sajam automobila i motocikala u Beogradu traje od petka 24. marta do nedelje 2. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 11 idi na stranu