Sajam u BG: Stižu BMW i8 i i3, Serija 5, Rolls-Royce!

Na predstojećem 53. međunarodnom salonu automobila u Beogradu, BMW i MINI vozila po prvi put će biti izložena u posebnom prostoru, u Hali 2A, na štandu površine 2.000 kvadratnih metara.

Podeli
BMW i8
BMW i8

Najveća novost, kada je reč o BMW-u, je da će ove godine po prvi put na našem tržištu biti zvanično predstavljen "i" podbrend, sa najatraktivnijim predstavnikom, sportskim hibridom BMW i8.

Premijeru u Srbiji će imati i potpuno električni automobil BMW i3, prvi serijski model dizajniran za maksimalnu ekološku održivost, od samog razvoja automobila do njegove proizvodnje i svakodnevne upotrebe.

BMW Serije 5
BMW Serije 5

Nakon nedavne evropske premijere novog BMW-a Serije 5 i posetioci sajma u Beogradu će moći da vide sedmu generaciju “petice”. U prethodnih šest generacija prodato je 7,8 miliona jedinica ovog modela, koji je jedan od najvažnijih u BMW gami.

Premijeru će imati i restilizovani modeli Serije 4, Gran Coupé i Cabrio koji u Beograd stižu odmah nakon svetske premijere na sajmu automobila u Ženevi.

Poseban deo BMW Hale biće rezervisan za BMW M i M performance modele, BMW M6, M550xi i M2 Coupe.

BMW M2 Coupe
BMW M2 Coupe

Pored navedenih premijera, uvoznik i distributer za Srbiju, Delta Motors će publiku upoznati i sa ekskluzivnim modelom napravljenim povodom stogodišnjice BMW-a, a reč je o specijalnoj verziji Serije 7 u Individual paketu opreme, jednim od 100 primeraka proizvedenih za ceo svet.

Na ovogodišnjem sajmu biće predstavljeni i ostali BMW modeli kao što su Serija 1, 2 Active Tourer i Serija 3, kao i celokupna gama X modela.

MINI Countryman
MINI Countryman

Poseban deo Hale 2A namenjen je brendu MINI i biće rezervisan za potpuno novi Countryman.

Novi MINI Countryman ima značajno više prostora u kabini, unapređenu završnu izradu, te moćnije i efikasnije agregate. Prethodni model prodat je u preko 540.000 primeraka između 2010. i 2016. godine, što ga čini jednim od najprodavanijih MINI-ja.

Pored ovog automobila, biće izloženi i novi MINI Cabrio, kao i MINI John Cooper Works, najsnažniji predstavnik game.

Po prvi put posetioci sajma će imati priliku da se upoznaju sa čuvenim proizvođačem automobila Rolls-Royce, jednim od najluksuznijih auto-brendova na svetu.

Pored BMW automobila, na ovogodišnjem sajmu će kao i obično biti predstavljeni i BMW motocikli. Na izložbi Motopassion, BMW će u Hali 9 predstaviti nove modele motocikala BMW S 1000 R, R 1200 GS Rally i Exclusive, kao i R Nine T Scrambler.

Međunarodni sajam automobila u Beogradu odražava se od 24. marta do 2. aprila 2017.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 11 idi na stranu